::Choice in ur hands!!!::

Monday, 5 April 2010

::weekend yg bermanfaat::

weekend lepas umah cikCt penuh..kami berkumpul adik beradik..petang Sabtu, Abg n family sampai dr Jengka n plus Adik cikCt..dtg solo je..petang tu kami dh siap2 masak ikan tenggiri asam pedas n sayur campur..

aktiviti malam tu solat maghrib berjemaah kemudian baca yassin..selesai baca yassin sambung solat isyak berjemaah..selepas itu barula Along cikCt n family sampai dr Shah Alam. Along bwk pulut kuning+rendang ayam...actually, pulut kuning tu nk meraikan hari lahir along 31Mac, Mama 4April n jugak cikCt 6April..waa.sekaligus eik..eh,en Papa pun la 10April...semua dekat2...kemudian kami mkn beramai2..seronok btul berkumpul makan2 ni. Malam itu si kecik tido lewat..tak sedar diri yg dia tak sehat lg..

keesokkan hari Ahad, Papa kerja jd Mama bwk Aqeel saje pegi mandi swimming pool di BB ClubHouse dgn keluarga PakNgah..seronok btul si abg Hazim sepupu Aqeel Haziq..tp manja mama ni mandom saje sbb selalunya dia swimming dgn Papa..bila dh tghari, Papa pun dtg amik kami sbb tak larat dh tggu abgHazim yg takmo kluar dr pool lg..

next time kite pegi bertiga plak k Aqeel...nnt Mama upload pics..

1 comment:

::MiSsieZ:: said...

cik iti..skang sy sudah berpindah ke alamat blog baru.sila klik kalau sudi baca..hehe
http://littlebitterheart.blogspot.com/