::Choice in ur hands!!!::

Tuesday, 12 October 2010

::sakit belakang::

cikCt mula sakit belakang sejak bulan puasa..puncanya bila Aqeel Haziq memerap bila nak lena mesti nak baring kat dada mama...dgn papa tak sgt cuma dia nk papa garukan kaki dia..sejak tu tiap2 mlm walopun dia dh tido kt tilam, tgh mlm mesti dia naik sendiri ats dada kita..plus,dia cari sendiri nenen dia..huhu...

pagi2 bangun, suruh papa urutkan dulu sebab kadang2 tak tahan sgt sakitnya..menambah2 lagi sakitnya sebab kurang kalsium..malas minum susu..rasanya kena mula minum susu at least 2kali sehari..

chaiyok Mama...susu kan sedap...

6 comments:

Huda said...

hehe..sian cikCT..mmg pun kalau tak tahan rasa cam nak give up je..tp tetap mampu bertahan selagi boleh..chaiyok2!

Slave Of Allah said...

salam...mee too, sis...huhu...lenguhnye rasa..nak bangun sakit tu...mesti kurang kalsium gak...

Nurshuhada Zainon said...

mari kita sama2 blajar minum susuuuuu...

Cik CT said...

yela jom kite belajar minum susu...cikCT dh bli anlene..papa aqeel kata ada susu omega plus tp stated dkt ctu tak sesuai utk ibu mengandung or menyusukan anak..jd pilih anlene dulu..

Nurshuhada Zainon said...

haha sama2.. shu pun dah 1 months start anlene... tapi bukan yg bancuh, yang kotak minum terus tu.

Runiza said...

Cik CT... lama tak berblog?? sibuk ke? masih sakit belakang??
Hope you're feeling well...