::Choice in ur hands!!!::

Saturday, 31 March 2012

::Muqaddam Bergambar::

Ini pun hot item dlm album Books For Your Little Caliphs cikCt..:)
Muqaddam bergambar ni sangat special sebab ada gambar yang berwarna-warni. Ia memuatkan 30surah dari Juz Amma..(tak sama dgn muqaddam biasa yg mula dgn alif ba ta)..Bukan setakat anak-anak je boleh baca tapi sesuai jugak untuk mama n papa..Nak tau kenapa? Setiap surah ada makna terjemahan dalam bahasa Inggeris dan bahasa Melayu (rumi & jawi). Bonus untuk kita lebih memahami maksud ayat-ayat dari surah2 pendek tersebut..Gambar ilustrasi pulak berdasarkan kisah-kisah yang mengiringi surah berkenaan. Wah, sangat bagus penyampaiannya. Dan lagi satu dengan harga RM15.00 sahaja, beli muqaddam ini dapat VCD bacaan surah-surah dari Juz Amma ini..bagusnya kan...

1 comment:

asyizz said...

salam kak ct nak ty,kertas utk muqaddam ni jenis kertas biase ke or jenis yg bdk2 xleh koyakkan?