::Choice in ur hands!!!::

Thursday, 11 October 2012

::Sorry, i have no respect at all::

Berpoligami memang sunnah Rasulullah tapiiiii kalo hanya mampu berpoligami dan mengumpulkan 4org isteri dalam 1 rumah, sorry, I have no respect at all..
Apakah kebaikan, manfaat, nilai yg nak ditonjolkan. Kasih sayang?! Lepas tu, anak2 yg makin membesar dlm rumah boleh tengok bapak masuk bilik2 'mak' lain2 setiap hari?!

Ok..ada hukum mengatakan harus berpoligami dan tinggal sebumbung. TAPI demi keharmonian rumahtangga seeloknya si suami menyediakan kediaman berasingan kerana antara syarat poligami itu sendiri si suami harus berkemampuan dari segala segi termasuk menyediakan kediaman buat isteri2..

*takde kena mengena dengan hidup aku*


3 comments:

Nens Collection said...

betul tu..kalo isteri2 duk 1 rumah..maknanaye suami belum cukup mampu nk poligami..emmm

TukangKebun said...

Angkat tangan setuju.

Cik CT said...

😃kdg2 hak isteri yg berpoligami ni dipandang mudah.seolah2 mereka ni redha apa saje.