::Choice in ur hands!!!::

Tuesday, 23 October 2012

::Trauma kereta hilang!!::

Trauma kehilangan kereta masih bersisa..sungguh mengejutkan..menakutkan..Allah uji selama 1 jam..ye sejam saja..dan dalam masa sejam tu perasaan bercampur baur..terkilan dah semestinya..ralat...dan macam2 lagi..dahla kereta baruuuu servis..and sebenar2nya sejak ada 2nd car, dah lama sungguh tak naik kereta pertama tu bila berjalan bertiga..almaklum, manual..

Akhirnya, Allah temukan kami kembali dengan kenari merah yg penuh nostalgia tu..Alhamdulillah syukurrrrr... Tapi,, masih trauma!!!!

5 comments:

tiNi Aziz said...

hilang??? aduhh seriau ktini dgr.. camne blh hilang?? mmg rezeki koranglaa bila jumpa balik kereta tuh... hm ktorg dulu tak hilang tp org masuk depan rumah tinjau2 kereta pun ktini still trauma.. terbayang2 kogi call pukul 6lebih kelam kabut bgtau ada org masuk..

Runiza said...

what happened??

Runiza said...

what happened??

Cik CT said...

Actually salah parking..to make it worse, ruang parking, no parking SAMA.bezanya level upper n lower.yg guard pun panik, so lagiila kami ni panik!! Guard asyik duk bwk kami ke tmpt yg sama..then bila ke bhgn parking managemnt barula org tu tolong tunjuk..n dia kata mmg slalu sgt blaku sbb only that floor ade 2 parking level..yg heran tu apsal ltk no sama..kaler sama..bezanya ada small word upper n lower je..hihihi...

Runiza said...

owww... saya pun selalu gak terkena gini... giler penat berjalan nak cari lepas tu! Hubby tumpang pakguard naik motor cari kereta pun pernah... lol!