::Choice in ur hands!!!::

Monday, 16 July 2012

::Ice Age 4::

Weekend kami kat OU saje..checked in kat One World Hotel lps tu nak shopping kononnya tapi tak sronok la..bukan ada sale sangat pun plus pilihan tak banyak..So, papa bawak pegi tengok Ice Age 4...dah online booking awal2 lagi dkt rumah, n print tiket sendri..Aqeel excited nak tengok tiger..
Keluar dari bilik hotel after maghrib maka bergegas la anak beranak berlari marathon..jauh tu..hihi..mujur perut dh kenyang..:)
Overall, ice age 4 best!!! Tapiii utk budak transformers ni, dah nak ujung2 cerita boleh plak dia tanya bila mau habis..cer kalo tengok transformers, tak berkelip mata tu..

6 comments:

Mama Gee said...

member kata serinik ice age ni..
nk pi tgk lah hr rabu ni :)

Salina@IbuAqil said...

Best ke cite ni?!
Ahad semlm bwk Aqil p tgk Spiderman..
Tp bkn jiwa dia..
Last2 dia tido..
Kene bwk p tgk cite ni ler..
Hi3!!!

Nurshuhada Zainon said...

mmg d bomb kan citer ice age. Tapi aqeelaisy pulak sedey bila dah habis. hehe. dia tak puas.

Cik CT said...

Best!! Kami duk gelak aje..:)

Cik CT said...

Kak, mmg kna tgk yg kena jiwa deme..hihi..mak pak tak baper heran la..nk bg ank sronok je kan..

Cik CT said...

Shu, smjak ringan mulut ni, adoi..tak terlayan ptanyaan dia..setiap scene tu dia tya apa tu, nape tu, nape ni...