::Choice in ur hands!!!::

Monday, 13 August 2012

::Welcome new stroller raya::

:) hari Khamis lepas, stroller Maclaren Quest Aqeel edisi 2010 selamat menjadi milik Dzaidan Bakriz..:)

So, Sabtu lepas, mama papa ke TheCurve.sambil2 shopping baju raya skit2; t-shirt aje, kami pun beli stroller Maclaren Quest 2012..mmg puas hati..fully recline!! Design baru takde lg guna hinge cover n lebih selamat..:)

So, sesiapa nak cari Maclaren Quest for newborn, memang sesuai la yg 2012 edition ni.. Kenapa kami pilih Quest jugak?!

Of course lightweight n bila fold jd kurus compare to Techno XT or XLR.
Now bila nk recline boleh guna one hand saje..:)

Apa beza Triumph & Quest?! Triumph ni adik kepada Quest n abang kepada Volo..kurus jugak tp boleh recline skit je..Kesian utk anak yg mmg kaki tido dalam stroller..:)

Tapi, mggu depan nampaknye Papa takmo bawak Quest ni terbang dgn kami..Sayang ooo kena campak nnt dlm perut kapal.. Abih camne? Kena amik Combi yg dh bertapa kat Tepeng tula gamaknya...:)

Ok, selamat hari raya!!

Raya ke4 kami di perantauan insyaAllah..:)

5 comments:

amirah said...

waa...travel lagi? bestnyaaa..dh lama x travel. aritu untuk arissa kakmie beli halford je ti sbb blh recline abis. ms tu kt kedai sini mclaren baru xdek. kalo dak mmng teringin nk pakai mclaren. takat ni ok la gak halford tu tuk budak kecik berat 18kg tu..

ARIBA said...

Wah..stroller raya jugak..;-)..yeay!!

Cik CT said...

Mula terbekenan dkt Britax nimble pastu nmpk lak Maclaren..aduh, trus grab..tak dan nk ckp apa org tu dh kluarkan kaler yg kami nak.si Aqeel trus naik n kata Ok Boleh..hahaha...cute je..

Cik CT said...

Ari, stroller raya juge..:)

Huda said...

bestnye aqeel suka duk dlm stroller..husna n lukman payah gile nak suh duk dlm stroller..masa baby je nak :)