::Choice in ur hands!!!::

Thursday, 21 June 2012

::Rest sampai raya::

Semalam duk bersembang dgn mr.H, bagitau minggu ni ada program sekolah, awal bulan 7 sukan pulak. Kena bagitau siap2 sbb dpt suami yg suka bg kejutan ni, nnt kalo clash mmg spoil and ruin the program. Mr.H kata ok, nasib baik kita tak pergi mana2..
Sambil kata macam tu pun, sempat lagi dia bagitau Grand Lexis buat promotion sempena Ramadhan sekali dgn buffet Ramadhan..tp cikCt ckp, kang asyik berendam dlm pool, makruh tau..takla murah sangat pun promo GL, masih tetap mahal bg saya.

Nampaknya dari bulan ni sampai puasa, kita rehat je kat rumah menambah ilmu dan amal ibadat.. InsyaAllah, minggu raya tu kita mulakan misi meluaskan pemandangan semula..:):)

Aqeel pun kata, "mama, boleh tak Aqeel nak naik aeroplane, makan2, tido hotel?! Aqeel nak pegi Potdiksen..bolehla mama!!"

Hadoiiii sejak bila nak pi PD nak lena naik aeroplane nak oii..

Tapi tahun ni, PD takdak dlm list lg..Papa, cepat2 slot la kat mana2 bulan..Mama pun rindu angin PD..:):)

Layan gambar2 dari Photobook kedua kami..kalini tema photobook kami ialah Vacation..so, gambar2 trip merata-rata la dalam ni cuma papa malas nak tulis caption.Tak kreatif katanya..Photobook ni mmg berbaloi.Kali kedua kami buat dgn company yg sama guna kupon voucher yg murah itu!! Harga asal dalm RM208..Kami bayar (mrH yg baYar) RM50 je!!!

7 comments:

amirah said...

Ti, grand lexis tu best tak? teringinnya nak pergi tapi asyikla ada hal. takde masa nak pergi brcuti..sedihhh..kat mana abg hirzan beli kupon nya? nak buat tp tak jumpa pun yg murah punya. ada pun beratus lagi harganya

Nens Collection said...

lawanye..dg lama berhajat nk buat..tp gambar mcm x lawo..sbb snap enpon ajek..kalo ade dlsr baru ler lawa..hehe

Cik CT said...

KakAmi- GL mmg best!! Suka sgt suasana kt ctu especially dkt water chalet.love the private pool too. KakMi kena rajin tgk groupon, dealmates atau mcm2 lg voucher deal ni.

Cik CT said...

Sis, kami pakai kamera handphone jek!!! Pastu kamera digital hubby thn 2004 rasanya...skrin pun dh calar balar..:)

ct rahani said...

cantik la sis.. berbaloi sbb hrganya murah..

ct rahani said...

cantik la sis.. berbaloi sbb hrganya murah..

munna said...

teringin juga nak ada photobook ..menarik je....