::Choice in ur hands!!!::

Wednesday, 20 June 2012

::Shopping $$$::

Sejak last week, hati tu menggeletek nak shopping kasut2,baju2 n macam2 la...tahannnnn....

Tapi, tiap kali pi JJ, mesti pegi section kasut! Now, saya dh jatuh hati sama kasut2 scholl, carlo rino and camel yg saya nampak tu...

Dan jugak handbag2 yg menggoda itu..kenapala awak semua comel2 haaaa...

Waaaaa, demand besar nih..tgh duk usha cardigan jugak..tetiba rasa baju2 scarlet di JJ Rawang tu cantik2 belaka.

Mau beli pants baru jua. Swimming suit baru Aqeel.

Mr.H pun duk usha luggage baru.weee manyaknye mama!!

Yela, bulan dpn dh nak pose..eh, baju raya pun blom pikir lg..rasanye baju raya sederhana jela tahun ni sbb nak beraya di perantauan kali ni insyaAllah...

Pssst: weekend ni abg syg sy janji nak pegi shopping..nak tuntut ni..:))

5 comments:

Mama Gee said...

seronoknyaa pi shopping...
beli je semua2 yg duk berkenan tu
nnti balik umah taklah termimpi2..hehee

Cik CT said...

MamaGee- kalo lah bleh bershopping ikut napsu, pokai!!! Hahahah..tgkla, rasa2 target nak kasut dulu..

Huda said...

syioknye kak :) sopping mesti :)

Runiza said...

Akak gi sogo lunch tadi... dah aim kasut to buy for raya.. haha! Tak beli lagi laa... ada masa lagi.. hikss :D

Cik CT said...

Dlu ms sy ngajar sesi pagi, dgn gigih pegi rawang pas skolah ari jumaat, naik komuter p sogo kak.agknye tu yg deme tukar p skolah sesi ptg.dengki tgk sy leh ronggeng pi Kay Ell.