::Choice in ur hands!!!::

Friday, 20 January 2012

::Galaxy tab vs iPhone::

Seriously,after a month of using aifon, i would say "saya lagi jatuh cinta sama G-tab" fullstop. Ahaha.jgn mare ye aifon.Yes,i like you as my aifon but g-tab still my lovey dovey tool for blogging. Screen aifon dgn jari yg tak brape mungil mmgla ngomen sbb asyik typo error je.:) it's still early i guess.tak habih explore lg aifon pun as byk lg koje makcik nak buat slain mgadap smurfs.:) another thing is 8 megapixel pic yg smpai skrg aku tak tau camne nk edit bg kecik walopun dh byk donlod pic editor apps but still bila upload gambo jadi besor amat. Tu yg frust skit. Takpe2,nnt kite belajar ye.:)

2 comments:

Naz Nur Nhazzla said...

suami naz pki gtab dan naz sllu menyibuk kat gtab dia..naz plak guna sony ericsson experia arc s..sm mcm i phone..tp mmg sllu typo error..x selesa..tp ok je naz upload gmbr ct..8.5 mp gak gmbr..nape ek

Azhariah Zuber said...

hehe samsung hebat