::Choice in ur hands!!!::

Monday, 30 January 2012

::restoran Kak Nong,Kota Kinabalu::

Jom review restoran Kak Nong,KK.
Masa di KK cadangnya nak makan seafood tapi hujan.Lepas tu,sebenarnya kami tak berapa la nak makan seafood sbb baru je makan dkt Jeram aritu.So,carila restoran yang best.Dalam trip advisor ada dicadangkan restoran Kak Nong ni.So kami pun pegila.restoran ni terletak di Harbour City.Review dari beberapa blog food in Sabah, restoran ni dah memenangi 2 kali award best kopitiam in Sabah;yg terbaru tahun lepas.
Apa yg kami makan??

Cikct makan Soto Nyonya With fish slices.
10marks;sangat sedap.Tak hanyir dan sangat cukup rasa.
Mr.H makan nasi goreng Kak Nong special.Ada fish chips dan memang sangat special.

Dessert pulak ada 1. Buah Rama (mcm abc jugak tapi ada banyak buah mango),
2. air buah campur (ABC) yg sangat kaya dengan isi
3. Mango Longan ice. Memang makan ais saje malam tu.:)

Damage on that night RM32.

So,if u go to KK,restoran kak nong is a must try.:)



11 comments:

anisalya said...

ada plan nak ke sabah. kalau dpt pergi hujung thn ni best jgk. mkn dh free sbb ada kwn kt sana. hik3...

amirah said...

tu aqeel tu tengah tido ke?

Cik CT said...

Dia baru bgn tido k.ami.biasala time kami nk mkn je dia lena.tu pun kejutkn sbb nk suap mkn.

Cik CT said...

Untungla ada kwn..:)

eg said...

tgk la mama aqeel tu...ngah makan pon peluk anak erat. mmg anak mama tol ..hehhee

|| NaFiRaa || said...

fuh~ terliur habes tgk gambar makanan tuh..:P

Azhariah Zuber said...

yummy la abc tu.

Cik CT said...

Eg,dia sleepy sesangat tp nmpk mama mkn cam best tu nk duk ats riba.:) mmg amat clingy budak nih.

Cik CT said...

Mmg yummy....smpai bulat perut dgn ayor.

eg said...

eg paling xtahan tgk gmbr last tu ti...nak teriokk rs sbb terliur. hahaha

Cik CT said...

Eg,sib baik u dh bersalin.kalo tak harus cik abg u kna pi carila.