::Choice in ur hands!!!::

Friday, 27 January 2012

::Pity my husband::

I know he's not in a good mood. Baru stat keje lepas cuti lama tapi dah ada news yg tak brape best. Kesian my hubby.
Balik rumah dia mengadu one of his staff nak resign. sebab nak keje dgn gomen. I know Mr.H is upset. Yelah,dh training sampai 3tahun. Lama tu. Bukan senang nak train org baru.Tu pun if ada pengganti.Kalau tak dak,hmmm.
Jadi bos kecik ni banyak pulak halnya.


Jadi Aqeel senang.Always be the boss.No.1 lagi tu.:)





Bonding with his playmate




posted from Bloggeroid

8 comments:

eg said...

mmg susah jd boss. tp best sbb nama pon boss.keje kosong ade x? hehe

Salina@IbuAqil said...

Alahai!!!!
Mst dia susah hati..
Insya'allah!!
Mudah2an lepas ni Allah permudahkan segalanya.. Amin!!!
Happy weekend dear & TC!! ;)

Cik CT said...

Eg,keje kosong ada je kt perodua tu.antar je resume.:) tula,bkn senang jd bos.asben masih btahan slagi ada self satisfaction kt ctu.

Cik CT said...

SisIna -happy holiday to u too.:)

amirah said...

aah kan..jadik boss kecik mcm aqeel memang best.kat rumah ni ada sorang.asik bg arahannn je..sume kena ikut ckp dia

Cik CT said...

K.ami- tak lama lg bos kecik akak tu ada assistant.jaga2 la ye.ahaksz

Nens Collection said...

lain org lain ragamnye kan?..

Cik CT said...

btol btol btol.