::Choice in ur hands!!!::

Friday, 17 February 2012

::Kisah lucu hari Jumaat::

Pagi2 bank dh call mintak pergi ke sana utk sign dokumen.Terus call my Mr.H cakap nak pergi Isnin depan tapi hubby kata jomlah pegi harini as dia habis meeting pukul 1030..So, siap2 terus pergi Perodua fetch mr.H..

Dah siap segala urusan tgk dh pukul 1230. Hubby kata jom makan. So, kami pun kira lunch date la harini. View kedai ialah stesen komuter Rawang..:)

Dah makan,sambil tu cikCt merungutla ala lewatnya nak sampai sekolah macam ni. Tetiba bila sampai dekat kereta mr.H tekan alarm tapi..... pintu tak unlock pun..alamak..alarm ni buat hal pulak.Kata mr.H dia baru ganti bateri alarm kunci keta tu..matilah mak!!dahle lewat ni..mr.H pun bukak la casing tengok bateri..btul2 kan..hembus skit..

Sekali kannnn....cikCt nampak sesuatu."bila pulak kunci keta aku ada kunci stereng???!!"

Cikct: "yang,tu kunci keta sape???!!!"

Rupa-rupanya tu kunci keta hubby..hahahaha...salah seluk poket daaa...kunci dgn alarm pun sama bentuk..hihihihi..
Tercuit jugaklah hati ni..hiburan hari jumaat..:)

1 comment:

Azhariah Zuber said...

prnh gak berlaku. hihi