::Choice in ur hands!!!::

Friday, 21 October 2011

::Merawat anak demam::

My little boy demam. huhuhu.dah lama tak demam sayang mama nih..slalu selsema atau batuk je. semalam papa pegi ofis dan balik semula nak bawak dia ke klinik tapiiiii dia takmau turun kereta pun..

adoila anak tunggal kami ni takut benor jumpa doktor. so,sampai dkt entrance dh melalak macam histeria, papa pun request ambil ubat je la.mujur klinik panel ok. Tapi, make sure klinik yg mmg ada rekod kita. Aqeel ada asthma so ubat batuk dia yg slalu doc prescribe ventolin or bisolvan. ubat selsema piriton.

selain daripada itu, mama urutkan badan dia dgn minyak mujarab ini.



ini ialah minyak habbatus sauda. mmg pure. beli di Mekah. Segala2 penyakit boleh dirawat insyaAllah. Kena yakin dan usaha. Alhamdulillah, minyak ni meredakan demam Aqeel. Takla terus baik tapi panas badan dia tak tinggi n masih dalam kawalan.

Sekarang ada yg dijual dipasaran Malaysia tapi bukan pure la. Dah dicampur minyak zaitun dan macam2 lagi. Tapi, minyak ni atau biji habbatus sauda mmg sgt bermanfaat.

posted from Bloggeroid

1 comment: