::Choice in ur hands!!!::

Monday, 26 December 2011

::Best stroller for travel::


So far, cikCT rasa best stroller for trip/travelling is Maclaren Quest..very light, and easy fold/unfold..mmg best..Pentingnya bawak stroller masa travel ni sebab anak anda akan tertido bila2 yang dia nak kan..So, kalo dh tertido tu sanggup ke nak dukung budak 13 kg nih?? Mau sakit pinggang kita..Jadi, bawakla stroller yg senang nak lipat dan juga kendalikan..:) I vote for Maclaren..
Tapi.....yang sedihnya, setelah dihumban 5 kali ke dalam perut aeroplane dlm tempoh 2 minggu, tau apa jadi pd stroller Aqeel??? Masih teguh dan utuh cuma yg geramnya, hinge cover dah hilang sebelah...macam mana hinge cover tu boleh hilang pun tak faham la..sebab benda tu berzip.. ni rupa hinge cover tu.
tak penah la pulak kami bukak2 zip tu..terkilan la jugak makcik ni.mujur takde kecederaan lain.. p/s; This is our 3rd stroller.:)

5 comments:

umialya said...

sayangnya x cukup part daa.. sudah le reganya mahal

Cik CT said...

tulah,terkilan btoi.tp mujurla xde yg patah ke.

Cik CT said...
This comment has been removed by the author.
amirah said...

ahmad takde lagi stroller mahal la acik ct..hehe..ingat adik ahmad nanti nak beli maclaren gak la..sebab ahmad aritu beli my dear je..untuk travel pun my dear gak..

Cik CT said...

kak ami- first stroller is my dear tp a bit bulky..design mcm peg perego n papa je yg tau nk unfold n fold.berat sikit..pastu tukar combi..aqeel plak kurg selesa bila bdn dh besar.last2 cr maclaren jugak bila bc review semua bagus2..invest sikit bleh pakai lama...