::Choice in ur hands!!!::

Wednesday, 28 December 2011

::Takwim sekolah vs takwim P2::


Semalam, kami berdua (mr.H n cikCT) belek2 takwim persekolahan 2012 dan takwim kerja P2. Nampaknya memang tak ada pun cuti yang sama kecuali cuti2 perayaan. itupun takwim P2 dah confirm cuti2 panjang musim perayaan, takwim sekolah pula sekadar menyatakan cuti yg jatuh pada hari perayaan. Belum tahu lagi cuti berganti atau cuti yg peristiwa yg dipohon bagi memanjangkan cuti tersebut.

Belum mula sekolah tapi cikCT dah fikir pasal cuti lagi...hehehhe...dont get me wrong..ini penting sebab Mr.H dah ada trip schedule every month..So, dari January till May, mmg dh fully occupied. :) Bulan Jun pula cikCT tak nak pergi mana even tough ada mid term break sbb selalunya masa tu I'll be busy marking mid term exam papers & extra classes. Dan selalunya 1 week will be in Tepeng tercinta..

Jadi, takwim ini amatlah penting bagi kami.:)

Takwim Persekolahan 2012 - share dari papankekunci.com
klik image to enlarge..:)

You all dah ada takwim 2012 ke?

8 comments:

umialya said...

2012 padat ngan tugasan rasmi

Cik CT said...

umialya - selamat bekerja ye!!

Jemarioren said...

hi, datang dari dklp.
selamat malam ticer :)

Cik CT said...

slmt malam jemarioren.

wahida said...

saya dah merancang cuti tahun depan..hehe...


salam kenal, terus follow sini...

Nens Collection said...

dulu masa blaja2 dulu ade nmpk takwim ni..skang dh lama x tgk..huhu;)

MamaEma said...

2012 dua tempat pergi holiday...si akkak kena cuti ler...samalah dgn kami amik cuti jer

|| NaFiRaa || said...

harap cuti tahunan 2012 cukup untuk tahun depan..sokmo tak cukup cuti..huhuhu