::Choice in ur hands!!!::

Thursday, 29 December 2011

::JJ card day, OU::

shhhh, harini hari Khamis kan. Siang td dgn jayanya kami telah melabur di One Utama. :) It's JJ card day guys.
Lain yg dicari lain yg dibeli. Okla tu.



Berbaloi-baloi. Dari last week duk usha cadar tapi asyik tak berkenan je. Tak berkenan pattern la. Kalo dh bkenan harga pulak tak munasabah. Tapi, time JJ card day ni pulak ada happy hour, masa nila baru bebaloi kalo beli.



p/s: iPhone takdak stok. Pastu org yg dkt Mac City tu pun sombong je. Mentang2 harini pakai working attire. Dia igt kite ni xdak duit ka?

posted from Bloggeroid

2 comments:

umialya said...

selalu jumpa pekedai sombong, mentang2 le ada masa n ketika kita pakai ala kadar n selekeh je

kalu dapat kes gini,baik pergi ke kedai len.

Cik CT said...

umialya- yup.trus blah je.hangat hatiku.